Spuiten is nieuw, het vakmanschap blijft

Ervaar de voordelen, met prachtig resultaat

Bij het latex spuiten komt een techniek kijken die goed uitgevoerd dient te worden om een professioneel resultaat te verkrijgen.  Schildersbedrijf Langeveld heeft alle kennis van spuitwerken, of het nu gaat om deuren, kozijnen, wanden of plafonds, er is altijd een passende oplossing. We werken met de beste materialen en apparatuur om zodoende het optimale resultaat te kunnen behalen.

Airles spuittechniek

Airles spuiten is een spuittechniek waarmee men sneller, efficiënter en strakker werk kan leveren dan met met de roller en kwast. Het oppervlak wordt mooi glad en strak en geeft een super mooie uitstraling. Deze techniek kan men binnen gebruiken, maar ook kan men deze techniek gebruiken voor buitengevels. Zij is bijzonder geschikt voor grote oppervlakten, zoals in bedrijfshallen, winkels, etc.

Snel, efficiënt en voordelig

Latex spuiten is een snelle en efficiënte manier om uw wanden, plafonds, deuren en kozijnen te voorzien van een nieuwe kleur of over te spuiten in dezelfde kleur, met een resultaat als nieuw. Afhankelijk van de ruimte is dit een voordeligere manier om uw wanden van goede latex te voorzien. Uiteraard is het latex spuiten mogelijk in iedere gewenste kleur. Belangrijk is wel dat de ondergrond in goede staat is. Wanneer dit niet het geval is, omdat er bijvoorbeeld oneffenheden in uw wanden aanwezig zijn, dan kunnen wij deze beschadigingen eerst repareren. Zo krijgt u ten einde altijd een mooi, strak en egaal resultaat van het latex spuiten.