Over ons

Al ruim 20 jaar houd ik me bezig met schilder- en spuitwerk. Ooit begonnen als specialist in autospuiten en inmiddels voorzie ik vele bedrijfspanden, huizen, daken en losse elementen van een nieuwe laag verf en bescherming. Mijn veelzijdige kennis biedt voor elke vraag een juiste oplossing. Of het nu schilderwerk van grote panden of schilderen van kastdeuren, voor elk project biedt ik een oplossing.

 

Het spuiten van auto’s vraagt een enorme precisie, elk onderdeel moet super strak en netjes afgewerkt worden. Deze precisie zijn voor mij de basis in mijn werk. Ook voor huizen, bedrijfspanden, lossen elementen of daken geldt dat dit perfect moet gebeuren. En voor de kwaliteit kunt u bij mij terecht.

 

Ik heb een vast netwerk van partners die de zelfde standaarden hanteren als ik. Zo kan ik bij grotere projecten sneller schakelen mocht dit nodig zijn. Bij een project ben ik altijd zelf aanwezig en eindverantwoordelijk. Zodat u voor elke vraag er van uit kunt gaan dat de kwaliteit gewaarborgd is.

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 – 26 026 343 of per e-mail info@bgvanlangeveld.nl.